• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam7
Toplam Ziyaret84054

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ceyhan İlçe Başkanı Murat Mirzaoğlu, ve ilçe yönetimi “Adım Adım 2023" “Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” temalı programlar kapsamında ilçede esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Mirzaoğlu, Esnaf Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ceyhan İlçe Başkanı Murat Mirzaoğlu, ve ilçe yönetimi “Adım Adım 2023" “Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” temalı programlar kapsamında ilçede esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi “Adım Adım 2023” programları kapsamında “Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun" temalı programlara tüm hızıyla devam ediyor.  Milliyetçi Hareket Partisi Ceyhan İlçe Başkanı Murat Mirzaoğlu, esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Mirzaoğlu, 2023 yılında yapılacak olan seçimlerin önemine değindi.

“Adım Adım 2023 Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun teması ile esnaflarımızı ziyaret ediyoruz” dedi.

Ziyaretlerde hakkında bilgiler veren MHP Ceyhan İlçe Başkanı Murat Mirzaoğlu,“Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey-efendinin talimatları ile adım adım 2023 programları kapsamında ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bir yandan "Komşum Nasılsın?" programlarımız devam ederken diğer yandan da “Adım Adım 2023 Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun" teması ile esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Ekonominin can damarı konumundaki esnaf; geçmişten gelen bu gelenekleri bugün de sürdürürken, sadece mal alıp satmakla veya bir işi görmekle yetinmemektedir. Esnafımız; Aynı zamanda halk arasındaki dayanışma ve kaynaş-manın da adresidir. Birlik ve beraberliğimizin, dirlik ve düzenimizin temin edicisi ve teminatıdır. Mahallemize, sokaklarımıza ahenk ve neşe verenimiz, huzurumuzun bek-çisidir. Kimi zaman derdimizin ortağı, kimi zaman sorunlarımızın çözüm noktasıdır. Mahalle-linin de, mahalleyi ziyaret edenin de, yerlinin de, yabancının da yolu mutlaka esnafın dükkânına, ticarethanesine, ekmek tezgâhına düşer. Kısacası esnafımız; can özümüz, gören gözümüz, işiten kulağımız, temel direğimiz, betimiz bereketimizdir” dedi.



128 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın