• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam7
Toplam Ziyaret84054

Yumurtalık Belediye Başkanlığına seçilen Erdinç Altıok çicim aylarını ve hayırlı olsun ziyaretlerini bitirdikten sonra kendini sahalara verdi.

ERDİNÇ ALTIOK SAHAYA İNDİ

 

Yumurtalık Belediye Başkanlığına seçilen Erdinç Altıok çicim aylarını ve hayırlı olsun ziyaretlerini bitirdikten sonra kendini sahalara verdi.

 

İLK İCRATI ZEYTİNBELİ HALK PLAJINDAKİ GECEKONDU BARAKALARI KALDIRILIYOR

 

Başkan Altıok seçim öncesi verdiği tahütlerini yerine getirmeye başladı. Halkın kullanım hakkı olan Sahillerin yağmalanmasını önlemek amaçlı, önceki yerel yönetimler tarafından gece kondu yerleşkesine izin verilmesi dolayısıyla görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için kaçak yapıları yerinden kaldırttı.

 

BAŞKAN ALTIOK”İLK İCRAATLARI İLE YUMURTALIK KAMUOYU DESTEĞİNİ ALMAYI BAŞARDI.”

 

Zeytinbeli Halk Plajı hep zarar ettiriliyordu. 2.bin tl’ye yer kirası alınıyor ama 4.bin tl ‘lik elektrik su kullanıldığı iddia ediliyordu. Altıok piyasalarda iktidarın yarattığı fiyat istikrarsızlığı ve pahalılık karşısında yapılması gerekeni yaparak zarar eden bir işletmeyi kara geçirmeyi başaracağı kamuoyunda konuşuluyor.

 

ZEYDAN KARALAR YUMURTALIK ZİYARETLERİNDE SIK SIK DİLE GETİRMİŞTİ

 

Merkez Atatürk parkı ve Küçük Yumurtalık Deniz sahilindeki plajlar ile ilgili projeler hazırlattıklarını ama cevre ve şehircilik bakanlığı tarafından reddedildiğini Yumurtalık Halkına ifade ediyordu.

 

Vatandaşlar şimdi soruyor? Engeller ortadan kalktı. Küçük Yumurtalık sahillerinde kaçak barakalar ne zaman ruhsatlandırılacak ve işgallerin sonlandırılmasına tam destek sözü de demeyi ihmal etmiyorlar.



158 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın